درباره عسل و زنبور عسل

همه چیز درباره عسل و زنبور عسل

درباره عسل و زنبور عسل

همه چیز درباره عسل و زنبور عسل

  • ۰
  • ۰

بهترین راه برای تشخیص طبیعی بودن عسل آزمایش عسل در آزمایشگاه است اما برای مصرف کننده ی معلومی که به آزمایشگاه دسترسی  ندارد راه حل چیست؟ در ادامه می خواهیم چند روش را به شما معرفی کنیم که درمنزل نیز خواهید توانست از طبیعی بودن عسل خریداری شده مطمئن شوید.

 

1-ریختن عسل در آب


اگر عسل طبیعی را در یک لیوان آب بریزید خواهید دید که مثل تصویر زیر حالت خود را حفظ می کند و به سرعت در آب حل نمی شود امام عسلی که تقلبی یا صنعتی باشد به سرعت در آب حل می شود

 

2-تست روی ناخن


اگر عسل طبیعی باشد زمانی با قاشوق یک قطر از آن روی روی ناخون بچکانید به راحتی به صورت گرد و حباب مانند در می آید مثل تصویر زیر

 

3-عسل طبیعی کش می اید


عسل تقلبی یا صنعتی قطره قطره چکه می کند امام هنگام ریختن عسل طبیعی رشته به اندازه تار مو باریک  می شود امام چکه  نمی کند

 

 3-مزه عسل طبیعی


 

طعم عسل طبیعی طبیعی به هیچ عنوان زننده نیست و در دهان آب می شود ، این درحالتی است که عسل های مصنوعی و تقلبی مزه آب نبات می دهند و به از خوردن چند قاشوق از آن دل را می زنند.

 

منبع:

http://raw-honey.rozblog.com/

  • ۹۶/۰۲/۳۱
  • محمد جواد فصاحت

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی